Banaan met slagroom

 

Hoe simpel kan een feestelijk hapje zijn? Nou, heel simpel.

Elegant geserveerd staan deze simpele hapjes prachtig op tafel

Benodigdheden voor  6 tot 8 hapjes

  • 2 bananen
  • 125 ml verse slagroom (puur)
  • 1 el suiker

Bereidingswijze

  1. Schil de bananen in schijfjes en leg in kleine schaaltjes of glaasjes
  2. Schep suiker bij de slagroom en klop tot de slagroom stijf is.
  3. Schep slagroom bovenop de banaan.

 

Kijk hier voor meer borrelhapjes

Allergienoot

Dit recept is zonder gluten, nikkelarm, zonder soja, zonder noten.

Voor degenen met een koemelkallergie, laat de slagroom gewoon weg en serveer alleen de banaan. Leg er eventueel een paar blauwe bessen, bramen of rode bessen bij om het wat op te fleuren. Gebruik in ieder geval géén vetarme slagroomvariant of plantaardige room. Dit heeft een hoog nikkelgehalte.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.