Pittige kipspiesjes

 

Voor bij de borrel, rijst of in een pitabroodje

Ingrediënten

  • 500 gram kipfilet
  • 2 el olijfolie
  • 2 tl honing
  • 1 tl citroensap
  • ½ tl paprikapoeder
  • ½ tl gedroogde chili
  • ½ tl gemberpoeder
  • zout

Bereidingswijze

  1. Snij de kipfilet in stukjes.
  2. Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en meng de kipfilet erdoor.
  3. Rijg de stukjes kip op satéprikkers.
  4. Grill de kipspiesjes op een laag vuur in een gietijzeren of stalen pan. Zet het vuur niet te hoog, anders verbrandt de honing.
  5. Serveer warm of koud.

 

Allergienoot

Deze spiesjes zijn nikkelarm, glutenvrij, notenvrij, melkvrij en sojavrij.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.