Mozarella met Parmaham

 

In amuseglaasjes voor een klein gezelschap of op een dienblad voor de grotere feesten.

Deze frisse hapjes brengen de Italiaanse sfeer bij je aan tafel. Makkelijk en snel te maken.

 

Benodigdheden

  • 125 gr mini-mozarella
  • 2 plakjes Parmaham
  • kleine blaadjes verse basilicum

 

Bereidingswijze

  1. Laat de mozarellaballetjes uitlekken.
  2. Leg een plak Parmaham op een snijplank en snij met behulp van een scherp mes korte reepjes van ongeveer de breedte van de balletjes.
  3. Rol een mozarellaballetje in de ham.
  4. Rijg een blaadje basilicum aan een prikkertje. Prik vervolgens in het mozarellaballetje met ham.

 

Allergienoot.

Vaak zijn dit soort spiesjes gemaakt met tomaat (vers of gedroogd). Vanwege nikkelallergie laten we de tomaat weg.

Glutenvrij, notenvrij, sojavrij.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.