Kerstmenu’s

Het is bijna Kerstmis en dat betekent dat er weer volop wordt nagedacht over het Kerstmenu. Wat gaan we dit jaar klaarmaken? Waar gaan we eten? Wie nodigen we allemaal uit? En wie mag wat allemaal niet hebben in verband met allergieën? Wanneer je last hebt van een nikkelallergie, lactose-intolerantie, notenallergie, pinda-allergie of soja-allergie, of je krijgt gasten met deze allergieën, dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik heb voor jullie menu’s samengesteld waarmee je indruk kunt maken op je gasten, want dat wil je natuurlijk wel een beetje met de Kerst, niet te lang in de keuken hoeft te staan en wat bovendien ontzettend lekker is. Maar wat misschien nog wel het belangrijkst is, voor degenen met een allergie of intolerantie; dat je lekker kunt eten met alle andere gasten, zonder klachten te krijgen na afloop. Dat is pas echt genieten.

Ben je deze Kerst uitgenodigd om bij iemand anders aan te schuiven? Dan kun je een menu doorsturen naar je gastvrouw/-heer voor inspiratie en tips. Je kunt natuurlijk ook zelf een aantal recepten uitkiezen en thuis klaarmaken en meenemen naar je familie en vrienden. Of ga gezellig samen aan de slag.

Ik wens jullie allemaal een fijne, smakelijke Kerst zonder zorgen.

Zalig Kerstfeest allemaal!

Kerstmenu’s

5 gangen menu met hertenstoofpot

5 gangen menu met kalkoenfilet

5 gangen menu geroosterde kip